Egyiptomi utazási tippek és ötletek

Egyiptomi utazási tippek és ötletek

 

Az utazás megszervezése hatalmas és ijesztÅ‘ feladatnak tűnhet, fÅ‘leg, ha a z utazóknak mindössze egy hétvégéjük van mindenre. Hogyha a nyaralást egy teljesen ismeretlen országba szervezzük, amely a föld teljesen más területén fekszik, egy globális, különleges kultúra ölelésében, az elÅ‘készületek még ijesztÅ‘bbnek és nehezebbnek mutatkozhatnak. Hogyan csomagoljak össze és mit vigyek magammal a bÅ‘röndömben az útra? Milyen lesz az idÅ‘járás? Milyen ruhákat vigyek magammal? Milyen típusú az ország konyhája, és hol, mit érdemes fogyasztani? Hogyan foglaljak magamnak szállást és melyik szálloda érdemes a hosszabb tartózkodásra? Szükségem van vízumra, és amennyiben igen, hol és hogyan igényelhetem? Mi történik, ha megbetegszem és hol keressek gyógyszert, ügyeletes orvost vagy kórházat? Mik azok a különlegességek és műemlékek, amelyeket feltétlenül meg kell tekintenem, amíg az utazás tart? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések futnak át mindenkinek az agyán, miközben az utazását tervezgeti, akár Egyiptomba, akár máshová utazik, fÅ‘leg, ha régóta dédelgetett, kedves vágya válik valóra az üdüléssel. Gyakran a megválaszolatlan kérdések okozta stressz és a tapasztalatlan utazók félelme hiúsítja meg magát az üdülést még felszállás elÅ‘tt.

 

Ezek teljesen természetes és méltányos aggodalmak, amikor bármilyen segítség jól jöhet. Mi a Tour Egypt-nél azon dolgozunk, hogy megválaszoljuk az aggodalmas kérdéseket, és még másokat is, amik csak csapatunknak, vagy weblapunk olvasóinak az eszébe jutottak. Egy teljes egyiptomi utazás megtervezése még sosem volt ilyen könnyű és egyszerű, mint az alul összegyűjtött linkek segítségével. Böngészd végig a csatold oldalakat, tervezd meg az utadat, és ha gondolod, foglalj velünk üdülést, hogy minden aggodalmad elszálljon a nyaralásoddal kapcsolatban!

 

Tekintsd meg emellett "Olcsó és önálló utazás Egyiptomban" sorozatunk elsÅ‘, második és harmadik részét, illetve cikkünket, amely összehasonlítja az egyiptomi független utazások és csoportosan szervezett utak elÅ‘nyeit és hátrányait, illetve a Tour Egypt havi témáját! Sok tippet és ötletet meríthetsz belÅ‘lük még arról is, ha nem önálló utazást tervezel, hanem közös útra szeretnél befizetni. Kiemelten ajánljuk még a hotelek listáját, amelyeket kipróbáltunk. Emellett érdemes még megtekinteni friss cikkünket az egyiptomi üzleti életrÅ‘l. Végül nincs is más teendÅ‘d, mint eldönteni, melyik is a jobb a számodra: az egyiptomi önálló, vagy szervezett körutak , vagy vakációk?

Áttekintés az Egyiptomi nyaralásokról és utakról

Vakáció Egyiptomban

Kalendáriumok és ünnepek

A történelmi utak útmutatója

Gyakran feltett kérdések az egyiptomi utazásokkal kapcsolatban

Eljutni Egyiptomba

Egyiptomi vízumok és útlevelek

Egyiptomi turista túlélÅ‘felszerelés

Egyiptom nemzetiségei

Szokások és illemszabályok Egyiptomban

Egyiptomi idÅ‘járás

Egyiptomi étel és ital

Betegségek és vészhelyzet Egyiptomban

Mit viseljünk Egyiptomban?

Egyiptomi pénznemek

Sivatagi utazás Egyiptomban

Az egyiptomi megérkezéskor

Legyen tájékozott Egyiptommal kapcsolatban!

Vallás és vallásos szolgáltatások Egyiptomban

Kommunikáció Egyiptomban

Vészhelyzetek Egyiptomban

Utazza körbe Egyiptomot!

Angol-arab kifejezések kisszótára és gyűjteménye

Speciális utazási formák

Ajánlott könyvek és videók

 

Cikkek az utazásról és a modern Egyiptomról

Egyiptomi kultúra

Egyiptomi közösségek

Sportok és szabadidÅ‘s elfoglaltságok a modern Egyiptomban

 

 

Egyiptomi utazási topikok

Általános egyiptomi utazások

Speciális egyiptomi utazások

Egyéb egyiptomi topikok és témák

Egyiptomi nyaralások és körutak

 

Egyiptomi utazás A hét tippje::  Az egyiptomi utazás ízei

 

Utoljára frissítve :2011 június 23.