Tour Egypt: Om os

Tour Egypt Om os

 

 

Tour Egypt har til formål at tilbyde det ultimative egyptiske eventyr og en intim viden om landet. Vi tilbyder denne unikke oplevelse på to forskellige måder, den første er ved at organisere rundvisninger og generelle besøg til Egypten, lige meget om man er alene eller i en gruppe, og at opleve det på en personlig måde. Den anden måde er at opleve Egypten hjemme fra sofaen i dit eget hjem: online. Vores omfattende hjemmeside har detaljeret fakta og oplysninger om Egypten fra historie og køkken, til aktuelle emner og rejserådgivning, for ikke at nævne de fantastiske fotografier, der vil få dig til at føle dig tættere på Egypten. 

 


Når det gælder Egypten, er Tour Egypt den største online rejse og historie-portal. Den blev oprettet i 1996 af Jimmy Dunn og blev senere sat op som et amerikansk turistselskab, der i dag har udvidet sig og er i dag baseret i både USA og Egypten. Dette strategiske skridt blev taget, så det bliver lettere for os at betjene vores forskellige kunder og for at sikre topkvalitet, især at alt vi laver, fra online processer til faktiske ture i Egypten, sker med nul outsourcing. I de sidste 15 år har vi tilpasset over 60.000 anmodet ture for rejsende, som forlod Egypten meget tilfredse med deres oplevelser. 

 


Vi er de stolte ejere af en af de ældste hjemmesider på internettet, som styrer 16.000 sider om Egyptens historie og turisme, som får millioner af besøgende hvert år fra over 200 lande. Vi tilbyder videnskabelige artikler om historiske og aktuelle emner, og vi forsøger altid at forny og forbedre vores service, så vi kan leve op til de mange besøgendes forventninger og krav. 

 


Vi værdsætter vores kunder og tilbyder VIP service, uanset hvad vores kunders budget er. Vores medarbejdere er der for vores kunder, når de har brug for det, og vi lover altid at svare på vores kunders spørgsmål og anmodninger inden for 24 timer. Udover at have 15 års erfaring, er Tour Egypt familien forpligtet til at tilbyde kunderne den bedste service for at leve op til deres behov. 

 

Tour Egypts historie