Destinationer i Egypten, vores guide til Egypten inkluderet de fleste egyptiske byer

Egypten Rejsedestinationer

 

 

 

Klik på den by du gerne vil undersøge

 

(Flere byer og destinationer er listet nedenunder)
 

 

Man kan sige at Egypten har seks forskellige turistattraktioner. Hvert af dem har dens egen smag og for det meste også dets helt eget formål. Overraskende, afhænger de fleste af disse turistområder ikke af gamle og historiske monumenter for at opretholde dem. Faktisk er det kun Luxor der er fuldstændig afhængig af denne handel. Disse seks turistattraktioner består af:

 

 

Alexandria  og området omkring byen. Det kunne faktisk blive hævdet at dette område omfatter Marsa Matruh mod vestkysten. Området indebærer en følelse af Middelhavet og hvad tiltrækker folk er Middelhavet og for folk fra Kairo området tilbyder et noget køligere klima. 

 

 

Kairo og området omkring byen. Kairo har alt. I Kairo er der fantastiske hoteller, underholdning, restauranter, alle typer af monumenter gennem Egyptens historie, hvilket også tit er hovedårsagen til at folk besøger Egypten. Man kan også finde bowling faciliteter og flere golfbaner at vælge imellem. 

 

 

Luxor og områderne omkring byen. Luxor er et levende museum med stort antal af gamle egyptiske monumenter. Det er også meget rettet mod turister og kan også betragtes som en forlystelsespart, men med ægte monumenter. 

 

 

Aswan og områderne omkring byen. Aswan er nok den mindste af de seks hovedattraktioner, men har fantastiske hoteller plus den enorme Nasser sø ved den sydlige del. 

 

 

Hurghada og områderne omkring byen, især El Gouna. Ikke ret langt væk fra hinanden ligger El Gouna, Hurghada og Safaga, og disse områder tilbyder stort set alt hvad en turist kunne tænke sig, med undtagelse af historiske monumenter. I stedet kan man finde alle former for vandsport, mange forskellige golfbaner, kasinoer og meget mere. Det Røde Hav-området har lidt mindre af Egypten i sig, men ikke så europæisk som Sinai. 

 

 

Sharm El Sheikh og områderne omkring, herunder Sharks Bay. Det er Sinai super attraktionen, og igen med næsten alt hvad en turist ville ønske sig. Der er endda også nogen vidunderlige kristne monumenter i nærheden og vandsports, som i Hurghada, alt er inkluderet.  

 

 

Det betyder ikke at der ikke er andre turistområderne, specielt ved det Røde Hav og i Sinai og på Egyptens indre fastland, oasen. Men i store dele af det indre fastland, rejser og destinationer er begrænset. Men super-turistområderne omfatter måske 95% af alle historiske monumenter og mange andre af de ting som man typisk laver når man er i Egypten. 

 

Hovedrejsemål

 

Alexandria og nordkysten

 

Smukke strande og feriesteder i Middelhavet.

 

Delta fra nordkairo til Alexandrias østlige middelhav

 

Med Tanta, Zagazig, Damietta, Damanhur, El Mansura, Benha

Kairo og den nedre Nildal fra Kairo til El Tabbin

Med Abu Sir, Dahshur, Giza, Meidum, Saqqara

Den nedre Nildal fra El-Minya til El-Minya

Med Atfih, Beni Suef, Ihnasya el Madina, El Lahun, El Minya

Øvre Nildal fra syd af El-Minya til Qena

Med Abu Tig, Akhmim, El Araba el Madfuna, Asyut, El Badari, Dairut, Durunka, Girga,Hiw, Sohag, Qena, El Qusiya

Luxor/Thebes, fra Sydqena til Nordidfu

Med Luxor og områderne omkring

Aswan og Nubia, fra Idfu til Abu Simbel

Med Elephantine-øen, Kitcheners øen, den Høje Dam

Det Røde Hav

Med El-Gouna, Hurghada, Suez, Berenice, Ain Sukhna, Al-Quseir

Sinai

Med El Arish, Ras Mohamed, Dahab, Taba

Oaser

Fayoum

Siwa Oasen

Bahariya Oasen

Farafra Oasen

Dakhla Oasen

Kharga Oasen

 

Andet

Parker i Egypten

Wadi Natrun